O nama...

 

Studio Vita djeluje od 2004 godine pod vodstvom Ane Banić, magistre fizioterapije. Od samog početka gajimo holistički pristup spram naših klijenata što potvrđuju konstanta ulaganja u edukacije na medunarodnom nivou. Danas kod nas možete dobiti individualnu fizioterapeutsku procjenu, vježbati Pilates i  Yogu,  rješiti niz zdravstvenih tegoba Bowen i Emmett terapijom ili se jednostavno doći opustiti i revitalizirati. Trudimo se udovoljiti baš svakom klijentu na što cjelovitiji način jer ste nam Vi na prvom mjestu.

 

 

naslovna onama
 

DANIJELA MUSTAĆ rođena je i živi u Malom Lošinju, gdje završava srednju pomorsku školu i radi  kao šalterski službenik u agenciji Jadrolinije u Malom Lošinju.  U studiu Vita  počinje vježbati 2004. godine i tu se prvi put upoznaje s  pilatesom. Ana u njoj prepoznaje potencijalnog instruktora i 2005. godine prolazi edukaciju za instruktora STTOT pilatesa kod Martine Ruth Jerant, licencirane instruktorice Sttot pilatesa. Redovito  pohađa  i edukacijske radionice Iynegar yoge kod Stefana Benandia.
Dugi niz godina rada u studiu Vita  omogućuje joj  da puno nauči o sebi i o svome tijelu te se i dalje želi izgrađivati u tom smjeru. Svoje znanje i iskustvo predano prenosi osobama koje izabiru vježbanje. Smatra da kombinacija pilatesa i yoge nije samo obično vježbanje već  filozofija i način  života koja se uvelike može iskoristiti u svakodnevnom životu.

 

            lela 
  ANA BANIĆ, odrasta u dalmaciji čiji temperament nosi uvijek sa sobom. U Zadru završava matematičku gimnaziju, a potom 1997 godine  studij fizioterapije na medicinskom fakultetu u Rijeci. Kroz rad u bolnicama u Zadru i fizikalnu terapiju u kući u Zagrebu sječe znanje i iskustvo za kasniji sasmostalan rad. Vječna znatiželja ka perfekciji aktivnog pokreta, kako u preventivne tako i u terapijske svrhe, vodi  je 2004 godine na edukaciju za Sttott pilates instruktora kod Martine Ruth Jerant. 2006 godine završava edukaciju za instruktora Hatha yoge kod učitelja Sandre I Marca Bianca. 2011 završava 200RYT  kod Sandre I Marca Bianca I Snježane Nine Vukas te  stječe međunarodnu diploma instruktora dinamičkih stilova yoge. 2013 godine dobiva međunarodnu licencu Bowen terapeuta, prolazi  edukaciju za respiratornog terapeuta te izrađuje program plućne rehabilitacije odobren od Hrvatskog pulmološkog društva. 2015 dobiva  međunarodnu licencu Emmett terapeuta. Iste godine završava diplomski studij fizioterapije na Medicinskom fakultetu u Rijeci i stječe naziv magistre fizioterapije. Njezin znatiželjan duh stalno traži načine kako bolje i brže pomoći svojim pacijentima. U životu je vodi misao, možeš ako misliš da možeš.             ana 


Copyright © 2016. All Rights Reserved.